Little man on my palm

Елизавета Лещенко 2
The little man is
dancing on the palm of my hand

The little man
tries to escape

I feed him bread
I water him milk ;
He doesn’t want anything else to know

The little man
grew up and got stronger

I am attached to the little man
but he wouldn`t stay longer

Маленький человечек
танцует на моей ладони

Маленький человечек
пытается убежать

я кормлю его хлебом
я пою его молоком -
он ничего другого не желает знать

маленький человечек
подрос и окреп

я привык к человечку
но его уже нет