Гiлка бeрeзи...

Белякова Светлана Николаевна
Гілка берези, сережки золоті,
пташиний гомін, літа передзвін.
Трепет душевний
не вилікує час,
а може це
і добре.
Адже життя складається
з миттевостей,
польоту тіла і Душі.
Безвладен над цим час,
пожежі серця не гаси.