Заграй, скрипалю...

Клавдия Дмитрив
Заграй ,скрипалю,я прошу заграй,
Заграй про те,що я хотів сказати.
Заграй,скрипалю,й  часу  ти не  гай,
Заграй про те,як вмію  я кохати.

Заграй  ,скрипалю,я  прошу   заграй,
Заграй  про те,що в мене на серденьку.
Заграй, скрипалю, й  милій  передай,
Що я кохаю передай,рідненький.

Заграй  ,скрипалю,я прошу  заграй,
Заграй про те,про що  душа  співає.
Заграй ,скрипалю,хвильки не чекай,
Заграй про те,як  серденько  кохає.

Заграй,скрипалю,я  прошу  заграй,
Заграй про те,про що бринять так струни.
Заграй,скрипалю,  й   всім розповідай.
Що від кохання  всюди йде відлуння.

Зграй  ,скрипалю,я прошу заграй,
Що серце  від кохання так боліло…
Заграй ,скрипалю, й ти не забувай,
Що  від кохання  серце оніміло.

13.07.2017 р.