Зупа до мене сварилася

Любовь Тильман
Зупа до мене сварилася,
Сичала: «Я вже зварилася,
Бульбашки тягнуть з каструлі,
П’єц буде мов у бруднулі,
Не відшкребеш дна від круп,
Зостанеться зупи на зуб».
Кришку відкрила я їй:
«Бажаєш втікати?! Мерщій!
Хоч до підлоги, хоч з хати…»
Вщухла, де ж їй втікати?!