Квiтка пiд ранковою росою

Клавдия Дмитрив
Квітка під ранковою  росою
Барвами на сонці виграє.
Під чарами твоїми  я не встою,
І серденько  стискається моє.

Квітка під ранковою  росою:
Мов в діамантах ніжних пелюстки.
Нас  манить і приваблює красою…
Та  тільки наші  не вернуть роки.

Квітка під  ранковою  росою…
Не описать словами  цю  красу.
Давно чекаю  зустрічі з  тобою
Й любов до  тебе в серці я несу.

Квітка  під  ранковою  росою…
Наповнена  тендітністю  вона.
Всі ці роки живу тільки  тобою.
В цім світі ти для мене лиш  одна.

14.07.2017 р.