Кава

Руся Ялинская
я люблю її...
люблю її теракотові очі,
її присмак з гірчинкою інколи майже солодкий,
я вустами торкаюся кожної ночі,
торкаюся вранці,та слухаю нотки...
насолоджуюсь неповторним єкзотичним парфумом
з,єднуюсь у карибському казковому танці,
вона збуджує, пронизує єнергетичним струмом...
я люблю її,ми з нею немов -коханці,
я цілую її вона малює африканські сюжети,
карибські пальми,американських ковбоїв,
вона підсовує ,так невзначай -сигарети,
каже -ось, на -пали!ми пускаємо дим на обої...
нам добре удвох,вона слухає різні  думки...
струшує попіл  на свою оксамитову сукню...
ображається ...каже, що їй не потрібні  плітки ...
і недовго мовчить...шовковисті брови насупив...
я люблю її грайливу,ванільну,пряну,цікаву...
її мовчання,базікання,інколи з коньячною ноткою,
заморську принцесу... дивовижну, єкзотичну - КАВУ...
якою б не була... я люблю її ...гіркою... солодкою...
вона мабуть така, як доля...має різні смаки,примхи,рель,єфи...
витончена...загадкова,неповторна жінка з родзинкою...
з оксамитово -феєрічним...казково-повітряним   - шлейфом...
та ніжною , як поцілунок коханого -  пінкою...
вона - магія...
темношкіра ворожка з атласним волоссям...
поглянь у  її  теракотові очі бездонні...
щоб те , що ти  загадаєш ...колись  - відбулося...
відчуй   її подих  ... у теплих своїх - долонях...


               
               
                Руся Ялинская