Крым, Рим, медные трубы, сарказм

Руся Ялинская
                Не суди,да не судим будешь.

Крим,Рим,мідні труби...
рвані джинси,биті губи...
сука доля в кут загнала...
коли на узбіччі щастя шукала...
зустріла святих...камінням били...
волали:- Грішна!...втекла насилу...
то може рацію мають - ті...
раз б,ють...вони мабуть - святі...
Крим,Рим,мідні труби...
запеклися від крові- силіконові губи...
по дорозі тітку зустріла кудлату...
святу...топила малих цуценяток...
щойно народжених...сліпі оченята...
слідом бігла собача мати...
сльози ковтала...землю рила...
тітка - нагнала...матюками укрила...
зустріла гульвісу,трутня,повію...
не буду судити, судити- не вмію...
брехуна,лицеміра -навкруги святі люди...
Крим ,Рим та мідні труби...
            
                Руся Ялинская