Лiтня замальовка

Тайный Альков
Дістав художник Літо акварельки
І на своїм коштовнім полотні
Намалював черешні та *марельки,
А ще - яскраві айстри запашні .
Змішав так щедро фарби на палітрі,
Представив нам картину чарівну,
Яка ще довго буде пахкотіти,
Нагадуючи **пору цю смачну.


*марельки-дикі абрикоси
**пору цю - мається на увазі літо