***

Чарли Марс
ось, майже, півроку пройшло, а від тебе ні звістки.
ти перемолола всі мої нутрощі і кістки.
я відчував тебе зранку до ночі.
а зараз тільки на аватарках твої сумні очі.

твій бойфренд дарує тобі подорож до Грузії,
я дарую тобі нікому непотрібні вірші.
ти, мабуть, викинеш всі мої дарунки,
а я викину із голови всі твої поцілунки.

я так ненивиджу себе, за те, що не можу.
нічого не можу з нами зробити.
залишається тільки мовчки любити,
тебе таку таємниче ворожу...