Вируе життя

Надежда Рубинская
Навколо шалено вирує життя,
Буденність затягує швидко.
Не можу позбутися я відчуття,
Що це неприємно, аж бридко.

Якась ненажера збирає жнива,
Ласує людською сльозою.
Лише наша Віра й Надія жива
Рятують і кличуть з собою.

Тож кожного дня у буденнім житті
Я кроки роблю у майбутнє.
І межами суто земного буття
Стежиною йду в незабутнє.

                16.07.2017