Для дiтей

Виктория Гребенюк Роженкова
Сонечко стоїть в заграві;
Вклався котик мій на лаві...
Чеше лапкою живіт,
Любо дивиться на світ.
         ***
Поряд - гусочки гелгочуть,
До водички дуже хочуть...
Хором, всі там: "Га-га-га!"
Без води, для них, - нудьга.
         ***
А качки й собі кричать,
Аж шибки усі дзвенять...
Дружно, голосно: "Кря-кря!"
Ми зібрались на моря.
         ***
У дворі, індик, - як пан:
Не пускає на паркан...
Всі індички - наче кралі,
А на шиях в них...коралі!
         ***
Не шукаю собі друга,
Бо у мене є папуга -
Любить сісти на долоньці
Й гріти дзьобика на сонці...
16 07 2017 р
Вікторія