Втомлeна Душа...

Белякова Светлана Николаевна
Втомлена Душа,
їй щось не спиться,
Життя сторінки перегортає,
як горобинові намистинки перебирає.
Щодня, як кіно,
свою стежину протоптує,
кожну хвилинку
щасливу записує, береже,
споглядає, ніби з боку,
на усі мої перипетії сумні.
Щастя в ньому бракувало,
але немало чого  пізнала.
Сумна Життя доріжка була,
але я з неї не звернула,
Хрест свій дотягла.