***

Антонина Димитрова -Болгария
Под счупените връхчета на мислите
прегърбен от печал, денят притиска ме.
Неверник-дъжд отхапал от душата ми,
с тъга опръска миглите – крилатите…
В оловото над мен висят отблясъци
носталгия, полепнала по пясъка…
Изгубена под румените праскови,
разделям се с отломките на лятото…

18.07.2017