Съмнение

Антонина Димитрова -Болгария
Въпрос един прокрадва се у теб:
Кой спомените мои обитава?
Любов люлее моето сърце –
там никой друг следи не е оставил.

За теб е незаключена врата,
надничай вътре колкото си искаш!
Балкон открит е моята душа,
а мястото за тебе в нея – чисто!

Не питай повече! И не мисли,
че други в паметта се подвизават!
Завинаги у мен всели се Ти.
За никого местенце не остави.
15.07.2017г.
Горски извор