Неизбежно

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова

Всеки ден открадва от мене
по един красив,безценен миг.
Остават ми дни преброени -
като стон, като песен и вик...
            
Неизбежно и тъжно е, зная!
Но рано е, рано е още за КРАЯ.