Колискова

Алексей Смирновъ
Спи, тигренятко моє, засинай...

Хай тобі сняться казкові країни,
Леви, принцеси, дракони та джини,
Сонячні замки насняться нехай...
Спи, тигренятко моє, засинай...

Хай ти зустрінеш казкових героїв,
Хто б захистив, розсмішив, заспокоїв,
Хто би розбив вщент полки чорних зграй.
Спи, тигренятко моє, засинай...

Хай на шляхах твоїх виростуть квіти,
Хай пощастить до зірок долетіти,
Щастя, натхнення і волю пізнай...
Спи же, кохана моя, засинай...