Пробач, що я була твоя

Задоя Татьяна
Пробач за всi мо; обiйми,
Пробач за всi не сказанi чи сказанi слова.
Пробач, що полюбила я так сильно,
Пробач, що назавжди твоя...

Ти вибач поцiлунки тi даремнi,
Що ними обпалила я уста.
Пробач менi всi вчинки темнi,
Пробач, що я була твоя...
18.07