Нe хочу старiти Душeю...

Белякова Светлана Николаевна
Не хочу старіти Душею, та і тілом теж.
Сили життєві зберегти, ось що дорожче.
Наш Вік - це Вік нашого серця.
Скільки ж воно натерпілося від життя з присмаком перцю.
Радію зрілості духу і накопиченій мудрості,
молодій, ясній свідомісті, незважаючи на вік.
Кожне покоління щось вносить своє,
досвіду їх довіряйте, складайте в скарбничку свою,
та за них не забувайте.
Людина створює свій пріоритет,
не хоче порівнювати себе з іншими,
гординю треба пригнути свою
і користуватися знаннями чужими.
Адже їх багато не буває
і вони не в шкоду,
силу через них черпає людина.
Період людського життя кожен гарний,
тільки покращуй його і примножуй.
Гордися своїм високим Я,
але пам'ятай, що знаннями повниться
Матінка-Земля.