Разговор

Йорданка Радева
днес исках
да се забравя в очите ти
думите между нас
да се превърнат в птици
търсещи гнездата си
и тъй като ги няма
ще си говорим с погледи
които срещнали се
между теб и мен
ще взривяват
невидими планети
в сърцата ни
ала те нямаше
за да ти го кажа
затова те чакам
от снощи на прага ти