Вся прелесть мата...

Светлана Самедова
                Израиль
                Принимает
                Русских
                И
                Без
                Знания
                Иврита
                Ибо
                Он вкусил
                Всю
                Прелесть
                Мата
                Русский
                Без него
                Как без
                Пол литра
                Иль
                Как еврей
                Без
                Автомата