Formidable

Елена Пономарева Элен Рэйн
Розмаж мене по обличчю!
Де твоя толерантність? Примарна повага до інших.
Але, ти ж не зробишь з мене Особливого? Ідола. Предмет для заздрощів.
Ти ж не вигребешь усю коллекцію колишніх з полиці, не жбурнешь у відро для сміття?
Ти не поступишься теплим місцем у своїх смердючих думках?
Та я й не примушую.
Я бачив НАСКРІЗЬ тебе!
Пружною.
М'якою, скам'янілою – Ди-во-виж-ною!
Так мріяв відчути закохану…
Але ти лишилася дружньою.