Morning dreams memoir

Михаил Солдатов
Coffee smells from kitchen.
I would have a cup.
Mother makes the pancakes.
Time to wake up!


Это упражнение, выполненное на семинаре "Британская литература сегодня".
Преподаватель - Руперт Томсон.