Якщо на Душi...

Белякова Светлана Николаевна
Якщо на Душі, як завірюхою заметено-
мабуть від життя грубі відмітини.
Якщо на Душі, як в день неясний,
означає шлях її далеко не дозвільний.
Якщо ж сонячно їй і ясно,
означає щастя заглянуло у віконце,
відтанула вона, як крижинка,
напоїла серце крапелькою-росинкою.
Добра, рідна Душа, пробач,
що хазяйка у тебе не хороша.
Одно утішає, що вистачає сміливості на каприз,
по-типу - душевний стриптиз.