Кобулети

Сергей Арамович Настас
Чемо ламазо Кобулети
Хар дарченили сулши!
Ра маквс шэнзэ мети
Чем даглил гулши?!

Згвис напирас вар гарздили
Сакартвелос мзиса квэш,
Самшоблоса пурмарили
Махсовс рогорц дгэс!

Гапринда чеми азри бавшвобаши
Вхэдав мчадс да сацививис...
Месмис хан да хан сидзмаребши
Бичебс да гогоэбис сицили!..

Кобулети,Чолоки,да Кинтриши,
Лурджи згва да халаси!..
Цховреба цармовидгенс ангариши
Имас вин арис шорс дэда миси!
 
        2012г.Сергей Настас
        на грузинском языке