Фото

Михаил Данихленко
І ніби не звичайного нічого -
Банальна ситуація така :
На фото одинока мама -
Квітуча, ніжна та струнка.

І ніби все як у житті -
Була сім"я, були надії.
І так буває часто – не збулось…
І в мить розтанули всі світлі мрії.

І ніби не звичайного нічого:
Ось фото сина поряд з Мамай -
У сина мамин погляд і душа,
Для мами син – «він самий – самий».