Вона, як вогник загориться

Михаил Данихленко
Вона, як вогник загориться -
Грайлива дівчина-весна.
ЇЇ кохання – подих вітру,
Мінливі мрії та її слова.

ЇЇ краса - не для одного.
І знов з собою позове…
ЇЇ призвання – просто пристрасть.
ЇЇ бажання – знову щось нове.

І будуть нові обіцянки,
І скаже знов «ти тільки мій»
Її слова - як порожнеча склянки.
Не вірте їй такій «одній»

Як недоїсть, знайде «причину»,
Придумав нове оправдання,
І побіжить на зустріч «мрії» -
Шукати знов своє кохання)))