Людина - епоха укр мова

Владимир Сирин
Мені не добре І не погано
Я просто ... геній, Людина - епоха
І це не багато і не мало
Привіт від інтелектуального амбала
Привіт з балу, Привіт з бенкету
Книг я "з'їв" вчора не мало...
Чи то тонну чи дві
І все по філософії
І це не манія величі
Це риса особливості
До Музи  - шутю я шутю ...