За маму Господа мол ть

Клавдия Дмитрив
Якщо є мама-нам біди нема:
Вона,мов Ангел, нас охороняє.
Щасливі ми,якщо мама жива
І в гості нас завжди вона чекає.

Щасливі ми від мами молитов,
Які вона щоденно молить Богу.
Хоч кожен з нас  давно свій  шлях  знайшов,
Та  молить за  щасливую  дорогу.

Цінуймо те,що мама в нас ще є,
Що її чуєм,бачим,обіймаєм.
Немов пташина,вдосвіта встає,
І їй слова любові промовляєм.

Берім поради в наших матерів
І пам’ятаймо їхні настанови,
Щоб не забракло,раптом її слів,
І серце,щоб не стислося в окови.

За маму Бога  кожну мить  моліть
І будьте вдячні Господу за неї.
Якщо є мама,то до неї ви спішіть,
Й пройдіть,як  завше,з нею по  алеї.

Віддайте мамі всю  свою  любов,
Бо ви щасливі діти на цім світі.
Спішіть до неї знову,знову  й  знов,
Хоч в вас давно    свої  дорослі  діти.

Благайте Бога,маму щоб  беріг,
Бо час біжить і стрімголов несеться,
Ступайте знов на  рідний вам поріг
Й радійте,що там мама  одізветься.

25.07.2017 р.