Забудемо смуток...

Тайный Альков
Забудемо смуток, проблеми, тривоги,
Закинемо сумніви далі свої,
Тому, що життя – це цікаві пригоди,
Незвідані нові місця та краї.
Хай справи щоденні даються нам легко,
Хай тішить промінчик і в пасмурний день.
За щастям не треба гонитись далеко,
Воно у душі, придивіться лишень!



(Фото автора, зроблене в улюбленому парку Софіївка)