Стосунки по схемах

Игнатьев
Самотній вітряний ранок.
На сніданок -
Чорна гаряча кава.
Як твої справи?
Як там наша холодна весна?
Чи сумує без нас?
Але хто зна.

У кишені знов квитків пара
На нове життя.
В тобі - забуття,
Напевно.
Стосунки по схемах,
За розпорядком долі.
Я без тебе наче в неволі.

У пам'яті завжди твій номер.
Ці десять цифр кружляють голову.
Набираю, чекаю, і чую голос:

- Вибачте, а ми знайомі?