***

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

я ними жив
я з ними жив
життям-польотом
дорожив!!
і цвиркало теплом
із — жил!!


як це було
коли було
виникли духом
св. апостоли Петро й Павло
Йдуть
по-земному в жита жити?
Апостоли Петро й Павло —
у Небі
слово — до множини
А квітнуть маки!
скраю в жита
Любов як кров
рождає слово


На Небі
не все може
жити
живем в окрайнощах, Любове!!
І серцем
проникає
слово

12.07.2013,
причастя