Пiзно...

Белякова Светлана Николаевна
Пізно,
самотність обклала,
як вовка прапорці.
Пізно,
нікуди подітися
від цієї туги.
Пізно,
Душа узята в лещата.
Пізно,
серце ридає в полоні.
Пізно,
адже краще пізніше,
чим ніколи.
Пізно,
не спокушайте надіями роки.