ЦI стане лягчэй

Карина Нес
Ці стане лягчэй, калі раптам завеса ўпадзе,
І людзі пабачаць усё, што знаходзіцца побач.
Бо тут, на Зямлі нашай гэта з даўніны хвароба...
Але час цячэ і народ не губляе надзей...