дощ перiщить...

Тайный Альков
Прогноз невтішний, дощ періщить,
Ллє із небес, мов навіжений,
І землю, спраглу наречену,
Жагуче споює блаженний…
Змиває пил і думи грішні,
Та будить мрії полохливі...
Сиджу, немов в середньовіччі
За свічкою. Радію зливі.




Ілюстрація із коллекції "ТАЙНА ЖЕНЩИНЫ", художниці Lise Auger