30, 0, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Жартаўлівы спіч- падзяка
-----------------------------------------------
Трыццаты дзень ... Вось месяцу і кранты ... Змакрэлы ліпень у небыцці. Пакінуў нам сяго - таго... нягеглых спелых вішань крыху... агуркі, там... кабачок, цукіні або не... І кветкі ...Кветак шмат... І чырванеюць і жаўцяць ... і белыя... блакітныя таксама ! Што да ружовых, дык пытанняў , нават, і няма ... Пра бэзавы маўчу , як праглынуўшы нешта , бо хто не любіць колер бэзавы, то смешна. Дык ліпеню - пакуль з падзякаю!
Чакаю Яблыкавы Спас я ... ;