Справжнiй образ

Елена Иржанская
Мій зошит - то мольберт митця.
Мій пензлик літери виводить...
І образ оживає й ходить...
І не лякається кінця.

І балансує
             без баласту!
І є ще час! І є ще  крок!..
Мета мету замріє  щасну -
Там, через прірву,  є  місток!!!

Учимось  істину  любити
І не здригнеться зла курок!
І образ довго буде жити...
Він не
          відірваний   листок...