Архi МЕД

Сергий Труш
Архі МЕД

Не мед одвічно жити в стародавніх Сіракузах:
Служити  місту й цифрам одночасно…
Десятки черепів сховалися, мов кульки, - в лузах
Гра - ще не почалась… Фальстарт. Ти переміг - завчасно.

Ще правил не написано і аркуш – чистий…
Малюй хоч формули, а й мо - бінарні ланцюги.
В майбутньому,-  тут пройдуть мовчазні туристи
Та перед смертю чітко видно, що - довкола … АРХІ вороги.

Крізь призму світла й часу - промені у різні боки.
Пісок під ноги, а мечі, - мов стрілки зупинили вічність.
Настала тиша знань. Нове – це все старе, а поки…
Війська байдужих Адама Плід під стінами гризуть…*
                і в цьому вся трагічність.


* - мається на увазі: облога світу користувачами продукції надгризеного яблука

Поет ХХ сторіччя. 30 липня 2017 року  с. Торгановичі

фото: