Десь за межею...

Наталья Бидненко
 
Десь за межею протиріч
І за сліпучим сонцеграєм
Є місто світле і безкрає –
Там, за межею протиріч.

Піде за вітром бистра ніч,
Зарум’яніють небокраї
Й ніхто нікого не спитає:
–У чому річ, у чому річ?

Душа душі спішить навстріч,
Бентежна музика лунає…
А що насправді нас чекає
Там, за межею протиріч?