Твоя любов, моя любов...

Наталья Бидненко
 
Напів-слова,  напів-образи.
Твоя любов, моя любов –
Не співпадуть вони ні разу
У суєті земних оков.

Хтось був слабкішим, хтось був дужчим,
Хтось розлюбити не зумів
Під Божим оком невсипущим
Над суєтою наших днів.

До неба горнеться дорога,
І ноги в кров. А де мета?..
І від людей це, і від Бога –
Все суєта, все суєта…