Якщо ви стали

Михаил Данихленко
Якщо ви стали не потрібні,
І вас на когось проміняють,
І чисті ваші помисли та дії,
Нічого – так в житті буває.

Це значить, забагато віддали тепла,
Далеко в серце ви її пустили.
Занадто вірили в просте, людське…
Занадто ви її любили.

Багато серця ви їй віддали,
Занадто та даремно довіряли.
І все що ви змогли – зробили.
Та часто і даремно ви її прощали...