Багатокрапка...

Белякова Светлана Николаевна
Багатокрапка, багатокрапка, Долею моєю вигострена.
Скажи, хто дав тобі повноваження,
надію давати серцю, вселяти її в Душу,
сльозою, що скотилася назовні?
Багатокрапка, багатокрапка, не знаходжу потрібних слів,
але на обличчі від тебе аристократичної блідості наслідки.
Багатокрапка, багатокрапка, ти краще, ніж закрите майбутнє,
ти надаєш право все з початку почати і не підкачати.
Багатокрапка, багатокрапка, ти не точка, і навіть не кома.
Ти, як Азбука Морзе з глибин далекого сердечного Раю.
Багатокрапка, багатокрапка, ти, як Планет далеких стовпище,
даруєш своє вабляче тепло, непокірній Долі на зло.