Джону Маккейну

Рассказов Андрей
Вiйну наскрiзь пройшов Маккейн,
В полонi дуло мав у скронi,
Та добре знав - нiяка pain
Не подолає справжню honour!

Нам на Майданi було зле -
З'явився з мерикосiв групой
I з того дня стабiльно шле
"Стурбованість глибоку" в дупу.

Вiн дверi вiдчиняв ногов,
Обаму витягав зi спальнi
I слать примушував його
Нам нелетальне i летальне.

А як змiнив Обаму Трамп,
Лиш зиркне оком соколиним -
I ось уже вiйськовий крам
До нас густим потоком лине.

Мiцнi ж вiн має фаберже!..
Та й в нас - не сплячiї красунi,
I нашi кiборги, авжеж,
Як треба зброю застосують!