Я ж тебе люблю

Валентин Шваб
Я впиваюсь в твої губи
Мене тримають твої руки
Я лежу на твоїх грудях
І ховаюсь так на людях.

Мене манять твої очі
В снах я бачу їх щоночі
І ведуть мене хороші
До кучерів твоїх розкоших.

Я благаю, залишайся
Ще на ніч в мене зостайся
Ще один цілунок в скроню,
Ще раз посадиш в долоню.
---
Я впиваюсь в твої губи
Мене тримають твої руки
Я лежу на твоїх грудях
І означає це любов.