Неси мене за вiтром, доле!..

Андрей Бабич Днепр
Неси мене за вітром, доле!
Неси мене , як течія,
Туди, де не чорніє поле
Від вибухнувших бомб!..
Неси мене... Кудись,- далеко!
Бо у роздвоєному «Я»
Чатує завжди небезпека,
Де – тісно нам обом!..