Шлях

Кристина-Татиана
Ти все здолаєш – біль і напасть,
Нещастя, зло і  навіть смерть.
І сльози, і підступну радість,
Зі шляху свого не звернеш.
 
Ти всі здолаєш перепони
І миті всі щасливих днів,
Душі корабль не потоне
У пастках лютих ворогів.
 
Свого життя знайдеш перлину
Та збережеш любов до Бога.
І буде так завжди віднині,
Ти знаєш вже свою дорогу.

1996