Чарiвний елiксир

Кристина-Татиана
Чарівний еліксир струмиться з неба
В прозорий келих люблячих сердець,
Зорі ясної світ плекає тебе,
Квітучу душу пестить вітерець.
 
Чумацький Шлях  вгортає ніжним станом,
Ласкаве море шепотить піском,
Вкриває землю ніч серпанком –
Це дехто -  Там… вражає ремеслом.
                                                                  1998