Це тво кольори Укра но

Дмитрий Демуз
Це твої кольори Україно –
Стигла нива і неба блакить!
А між ними, на лагідних крилах,
Пісня щастя і волі летить!
Хай летить за ліси і за гори,
Понад села, міста і поля –
Де свобода і де на просторі
Вітер буйний і вільний гуля!

Пр.-в: Україно, моя Україно!
           Ти навік в моїм серці одна!
            Батьківщино, моя Україно!
            Ти прекрасна мов юна Весна!

На просторах твоїх, Україно
Колосяться багаті жита.
Хліборобам – подяка уклінна…
Стигла нива – немов золота!
А в мартенах – процес безупинний,
Там кипить і гартується сталь…
І пливе в небі ключ журавлиний
В променисту, замріяну даль.

Пр.-в:

Я кохаю тебе Україно!
За твою незбагненну красу.
І любов до верби і калини
В своїм серці з дитинства несу!
Я кохаю ранкові серпанки,
І пташині пісні голосні,
І бруньки, що розпустяться вранці,
Як в дитинстві моїм навесні…

Пр.-в:

Липень-грудень 2015 р.  Дмитро Демуз