Я нiколи нe змiню...

Белякова Светлана Николаевна
Я ніколи не зміню Вітчизну і По батькові,
серцем бачити нелегко,
за чужий біль своїм Життям важко платити,
але не потрібно Долю випробовувати, ятрити,
а дякувати.
Перемагайте упертість і лінощі,
міняйте на практичність і людяність.
Запас натхнення важливий,
запорука успіху закладена в кожному.
Реально складно поліпшити взаємовідносини,
буває чорного більше, ніж білого,
але проявляйте креативність,
творчість і самовираження -
Життя нашого продовження.
Покірливою любов'ю і прийняттям близьких,
відкривайте свій шлях до гармонії нашого Життя.
"Не за горами" Новий Рік,
складіть список своїх бажань
у листі до Всесвіту.
І більше динаміки в Житті,
а далі, як "карта ляже",
як серце скаже.