СССтс-тс-тс

Екатерина Савотикова
Слава Богу За Всё!

Слава Богу за Сына
Слава Богу за Дочь
Слава Богу За Маму
Слава Богу За Папу
За Сестер и за Брата,

Слава Богу за темную ночь.

Слава Богу за Небо
Слава Богу за Солнце
Слава Богу за Свет
 
Слава Богу за Все, И за то, чего уже нет...