Наш суд самий говняний суд в мире

Сергей Заграбайло
Якщо ти бідний, дивишся у «ящик».
Трохи багатший –«плазму» споглядаєш.
У кого інтернет, то це вже краще,
Своєї думки вже ніхто не має.
Картинка: Лад наводять у державі.
На гвинтокрилах звозять казнокрадів.
Покажуть скоро на підсудній лаві,
Та посадити щось таки завадить.
Не те щоб чесність стала на заваді.
Там будь кого бери безпомилково,
Чи у Кабміні, чи в Верховній Раді,
Всі відкупитись можуть однакОво.
Мов в подарунок видають браслети,
З бюджет міський отримують застави.
У кожного знаходять пістолети…
І відпускають, бо нема підстави.
Таки й нема, а де ж вона візьметься,
Якщо підстава-це відсутність грошей?
Тож судочинство просто в нас ведеться:
Хто кошти має-чесний і хороший.